Ετικέτες

image

Δημιουργίες από το «Ήταν μια φορά. ..»

Η βάπτιση είναι προσωπική υπόθεση του κάθε γονιού….Άλλοι θέλουν να κάνουν και άλλοι όχι.  Άλλοι κάνουν ανοιχτή βάπτιση άλλοι κλειστή.  Άλλοι θέλουν διακόσμηση και άλλοι όχι … Όπως και να επιλέξει ο καθένας, η βάπτιση είναι ένα σημαντικό γεγονός μετά από την γέννηση.

Για μενα η σημασία του μυστηρίου με γεμίζει ευλάβεια και μεγάλη συγκίνηση! ! Αγχωνόμαστε και τρέχουμε για τόσα πράγματα χάνοντας δυστυχώς την ουσία και την σημασία της έννοιας. .. Είναι όμορφα να υποδέχεσαι τους καλεσμένους σου που ήρθαν να τιμήσουν το μωράκι σου, αλλά δυστυχώς σου τα έχουν κάνει όλα τόσο τυποποιημένα που ούτε καν τους βλέπεις! !

Φτιάχνεις έναν όμορφο στολισμό που δεν τον απολαμβάνεις γιατί με το που θα μπεις στην εκκλησία μαζεύεται, για να στηθεί ο στολισμός της επόμενης βάπτισης! !! Και γρήγορα να χαιρετήσεις,  να πάρεις μπομπονιέρες να φας το γλυκό σου, γιατί περιμένουν οι επόμενοι με τα καλάθια στο χέρι για να στήσουν και αυτοί με την σειρά τους! !!

Δεν μου αρέσει αυτό! !!!!! Θέλω να αλλάξει! !! Γίνεται όμως? ???? Στο βωμό του χρήματος οι έννοιες δεν έχουν καμία σημασία! !

 

image

Δημιουργίες από το «Ήταν μια φορά…»

Θέλω όταν θα φτάσω στην εκκλησία να δω τους καλεσμένους μου! Τον στολισμό μου! Να ακούσω όλα τα λόγια της βάπτισης και όχι στο μισάωρο να μας έχουν «ξεπετάξει «! Θέλω η νονά να δώσει ότι θέλει στην εκκλησία για την εκκλησία και όχι να της επιβάλλουν την «ταρίφα «! Θέλω να μοιραστούν οι μπομπονιέρες χωρίς πίεση χρόνου και να απολαύσουμε όλοι το γλυκό χωρίς να μας κάτσει στο λαιμό! !!!

image

Διακόσμηση από το «Ήταν μια φορά. ..»

Μα είναι τόσο δύσκολο αυτό που ζητάω? ! Θέλω να απολαύσω την βάπτιση του παιδιού μου! Έτσι απλά. …

 

– Creations by Vasiliki Valkanou -Είδη γάμου /βάπτισης

http://www.itanmiafora.gr

Advertisements