Ετικέτες

, , ,

Άνοιξε ο καιρός και έχω αρχίσει και σκέφτομαι τις βραδινές βόλτες στην Διονυσίου Αεροπαγίτου, ταράτσες με θέα την Ακρόπολη, το θερινό σινεμά, τα κοκτέιλς και τις παγωμένες μπύρες…Έχει αλλάξει η όμορφη ζωή μας και είναι η πρώτη χρόνια που θα στερηθούμε την ελευθερία μας και τις ξένοιαστες βόλτες μας. Το προγράμμα μας ορίζεται από τα μικρά μας όμως και οι ανάγκες του ζευγαριού παραμένουν και πρέπει να βρίσκουμε μηχανισμούς «μερικής» ανεμελιάς και ανανέωσης! 

   
    
   

   
 Για σήμερα επιλέξαμε θερινό σινεμά «Μίμης Φωτόπουλος» στο Μαρούσι! Μία καταπράσινη πλατεία με θετική ενέργεια και απασχόληση για μωρά, παιδιά και μεγάλους!   

 Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει καταβάλει τα μέγιστα προς ικανοποίηση των δημοτών με ενοικιαζόμενα ποδήλατα, παιδική χαρά για βρέφη & παιδιά, και εισιτήριο σινεμά 5€! Το κυλικείο του σινεμά λειτουργεί απο νωρίς το απόγευμα (18:30) με ποπ κορν, πατατάκια, γρανίτες, αναψυκτικά, μπύρες, καλαμάκια και τον γλυκό μου Δημήτρη χαμογελαστό και ευδιάθετο! Ενώ ανά δεκαπενθήμερο φιλοξενεί τον αγαπημένο μας Καραγκιόζη με παράσταση απο 5€! 

    
Μία συγκλονιστική ιδέα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα είναι να δουμε το πρώτο έργο του καλοκαιριού με τον άντρα μου που ξεκινάει στις 20:30, ενώ μαζί μας έχουμε τους παππούδες που θα απασχολούν τον μπεμπέκο..ακριβώς απέξω..σε έκτακτη ανάγκη θα διακόψω..μήπως δεν συμβαίνει αυτό και στο σπίτι όταν ξεκινάει «μούβι νάιτ»;;

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 

Με αγάπη

Advertisements