Ετικέτες

,

Κάθε πρωί ένα μουτράκι έρχεται με γέλια και χαρές μπουσουλώντας από την άλλη άκρη του κρεβατιού και προσπαθώντας να με χαιδέψει άγαρμπα, χτυπώντας με στο πρόσωπο ! Ανοίγω τα μάτια μου σιγά σιγά , κοιτάζω το ρολόι και σκέφτομαι «Άσε με να κοιμηθώ λίγο ακόμα, μόνο λίγο!» Όμως στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ξύπνημα πιο όμορφο από αυτό.

Κάθε πρωί – μετά τα άπειρα ξενύχτια, γιατί θέλει να φάει, γιατί δεν βολεύεται, γιατί πονάει, γιατί ίσως δεν ξέρει τι θέλει  αλλά και ούτε μπορεί να το πει – ξημερώνει μια νέα μέρα! Μία νέα μέρα που θα φέρει καινούρια πράγματα, καινούρια κούραση αλλά και καινούρια χαρά!

Χωρίς να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, κάθε μαμά γνωρίζει πολύ καλά τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει στην καθημερινότητα της προσπαθώντας να μεγαλώσει όσο καλύτερα μπορεί το βλαστάρι της και ταυτόχρονα να ανταπεξέλθει στους υπόλοιπους ρόλους της.

Όμως μπορώ με βεβαιότητα να πω, ότι η καθημερινότητα μου έγινε πιο όμορφη, πιο ενδιαφέρουσα, πιο ανθρώπινη, όταν γνώρισα την Αγγελική, την Ελένη, την Ελευθερία, την Μυρτώ, την Νικόλ, την Πώλα, την Στέλλα, την Στελλίτσα,την Χριστίνα και τις υπόλοιπες «συμπάσχουσες» που είναι εκεί για στήριξη, για συμβουλές, για οδηγίες, για παρέα, για βόλτα!

Είναι πραγματικά υπέροχο να βρίσκεις ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι τα ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν διάφορες ομάδες στο Facebook, όπως οι «Συναντήσεις μαμάδων – μωρών» αλλά φυσικά οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες υπάρχουν παντού, ακόμα και στην βόλτα στην γειτονιά, στο πάρκο , στην παιδική χαρά!

Μαμάδες ενωθείτε! Γιατί με παρέα, είναι πάντα πιο ωραία!

received_10153968179868987

Advertisements