Ετικέτες

, , ,

IMG_20160504_181641 (2)

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα στο μαιευτήριο που κράτησες το μικρό εκείνο πλασματάκι στην αγκαλιά σου και χωρούσε στο ένα σου χέρι!Το κοιτούσες και δεν το πίστευες ότι αυτό το θαυματάκι βγήκε από μέσα σου και ότι από εδώ και πέρα θα αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου!

Ένας χρόνος μαμά!Το λέω και δεν το πιστεύω!Ένας χρόνος ξενύχτι,κούραση,άγχη,δυσκολίες,ανησυχίες,φωνούλες,χαρούλες,κλάματα,γέλια,παιχνίδια!Το μικρό σου θαυματάκι μεγάλωσε!Έγινε παιδάκι!Το βρεφάκι που χωρούσε στο ένα σου χέρι άρχισε να επικοινωνεί μαζί σου,να σου δείχνει τι θέλει,να σηκώνεται,να πιάνεται απ’τον καναπέ και να περπατάει,να διαμορφώνει την προσωπικότητά του!

Τα πρώτα γενέθλια του μικρού σας είναι ίσως το δεύτερο σημαντικότερο ορόσημο μετά την γέννησή του.Συνειδητοποιείς πια για τα καλά ότι αυτό το μπομπιρέλι ήρθε για να μείνει!Και μπορεί ο μικρός σας θησαυρός να μην καταλαβαίνει ακόμα τι είναι τα γενέθλια και ότι εκείνη την ημέρα είναι το τιμώμενο πρόσωπο , ωστόσο γιορτάζοντάς τα,εσείς δημιουργείτε μία από τις ομορφότερες αναμνήσεις για την οικογένειά σας!

Για μας τα πρώτα γενέθλια συνέπεσαν με την επίσκεψη στην γιαγιά και τον παππού για τις διακοπές του Πάσχα και έτσι είχαμε την ευτυχή συγκυρία να τα γιορτάσουμε όλοι μαζί, κάτι που το χαρήκαμε ιδιαιτέρως, μιας και λόγω απόστασης δεν βρισκόμαστε συχνά όλοι μαζί!

Στην αρχή σκεφτόμουν  μια τούρτα και ένα κεράκι  απλά και οικογενειακά!

Παπούδες και θεία όμως είχαν άλλη άποψη!

Μια τούρτα εμπνευσμένη από το αγαπημένο μας τραγούδι (Αχ κουνελάκι) που εντελώς τυχαία ταίριαζε και με τις πασχαλινές ημέρες,μερικά μπαλόνια και γιρλάντες,κούνια και τσουλήθρα στο σαλόνι της γιαγιάς (τα δώρα των παππούδων) και το σκηνικό έτοιμο!

Καλεσμένοι 2 γνωστά παιδάκια κοντινής ηλικίας ,2-3 φίλες που θέλανε να μοιραστούνε αυτή την σημαντική μέρα μαζί μας και να το πάρτυ!Έτοιμο!

Το κορίτσι μας έπαιξε με τα μπαλόνια και τα αγοράκια που ήταν οι καλεσμένοι της και έσβησε το κεράκι της!Ε καλά εντάξει εμείς το σβήσαμε!Ε και λόγω της ημέρας την άφησα να δοκιμάσει και το πρώτο της γλυκό!Λίγη κρέμα από την τούρτα της!

Στις 8:30 η πριγκίπισσα αποσύρθηκε στα ιδιαίτερά της κουρασμένη από την ένταση της ημέρας!

Ναι το ξέρω δεν κατάλαβε ότι ήταν η μέρα της!Εμείς όμως θα την θυμόμαστε για πάντα.Βίντεο και φωτογραφίες είναι πια εκεί για να δείξουν και σε εκείνη, όταν πια θα είναι σε ηλικία για να καταλάβει,ότι εκείνη η μέρα ήταν σημαντική για όλους μας γιατί γιορτάζαμε τον πρώτο χρόνο που την είχαμε κοντά μας!Θα δει την αγάπη μας και τη χαρά μας ζωγραφισμένη στα πρόσωπά μας!

Μην αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο να γιορτάσετε τα πρώτα τους γενέθλια!

Απλά γιορτάστε τα!

Advertisements