Ετικέτες

, , ,

13152816_10154222647238442_799511879_n

Ένας χρόνος… περισσότερη αγάπη!
Απίστευτο πως πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που η μικρή μας μπουκίτσα επέλεξε να έρθει κοντά μας!
Σαν χθες θυμάμαι την αχνή ροζ γραμμούλα, τον πρώτο μας υπέρηχο και την πρώτη διακριτική κλωτσιά. Πόσα χάδια, πόση τρυφερότητα και ανυπομονησία είχαν αυτοί οι 9 μήνες αναμονής μέχρι να την πάρουμε τελικά στην αγκαλιά μας. Και τότε ήταν που άλλαξαν όλα για ακόμα μια φορά… Ήταν απόγευμα Παρασκευής  όταν αντίκρυσα για πρώτη φορά αυτό το γλυκό μουτράκι και ξαφνιάστηκα τόσο πολύ….ήταν ακριβώς όπως το είχα φανταστεί!

Αυτή τη φορά όμως κάποια πράγματα ήταν διαφορετικά. Αισθανόμουν πιο έτοιμη «μαμά» και όχι επειδή είχα ζήσει ξανά την εμπειρία της φροντίδας του νεογέννητου,  αλλά επειδή είχα ενημερωθεί και αισθανόμουν πιο σίγουρη. Ήμουν όμως και πολύ ανυπόμονη να μπορέσω να ζήσω έτσι ακριβώς όπως το είχα ονειρευτεί τον ερχομό του μωρού αλλά και το μαγικό ταξίδι του θηλασμού, με ηρεμία, τρυφερότητα και στοργή. Οι δυσκολίες πολλές αλλά εμείς τα  καταφέραμε,  να ζήσουμε και αυτό το όνειρο και συνεχίζουμε….

Όσο για την αγάπη…όχι μόνο δεν μοιράστηκε αλλά πολλαπλασίαστηκε και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα! Και εγώ? Έγινα πιο τρυφερή, πιο στοργική, πιο ευαίσθητη,πιο συναισθηματική, πιο υπεύθυνη, πιο «πολύ μαμά»!

Ένας χρόνος… περισσότερη αγάπη! Χρόνια πολλά γλυκό μας κορίτσι, να είσαι πάντα γερή και καλότυχη!

 

 

 

 

 

 

Advertisements