Ετικέτες

Για τα μωράκια που γεννιούνται καλοκαίρι. ..

Ο καιρός περνάει γρήγορα  και σε λίγο θα σφίξεις για πρώτη φορά το μωράκι σου αγκαλιά! !! Έχεις ξεφυλλίσει  αμέτρητες σελίδες περιοδικών προκειμένου να ενημερωθείς για την γκαρνταρόμπα του μωρού! !! Σερφάρεις στο διαδίκτυο για να του αγοράσεις τα καλύτερα !!!!

Έχεις αγοράσει φανελάκια φορμάκια γαντάκια ζακετάκια καλτσάκια σκουφάκια και ένα σωρό ρουχαλάκια. Ο καιρός έφτασε και είσαι ακόμα αγχωμένη ότι δεν τα έχεις αγοράσει όλα! !!!!!!

Και η μέρα που κρατάς στην αγκαλιά σου το θαύμα της ζωής έφτασε! !!!! Είστε στο σπίτι και ανοίγοντας με καμάρι την παιδική ντουλάπα διαπιστώνεις ότι τίποτα από όλα αυτά δεν σου χρειάζονται! !!! Γιατί το καλύτερο από όλα είναι να είσαι skin to skin να σε νιώθει και να το νιώθεις. Να ακούει τους χτύπους της καρδιάς σου και να αισθάνεται σίγουρα.

Και αν είσαι από τις μαμάδες που τους αρέσει να ντύνουν τα βρεφάκια τους χρειάζονται  λίγα ζουζουνιάρικα φορμάκια και φρουφρουδένια αξεσουάρ για τις δεσποινίδες προκειμένου να δημιουργήσετε το image που σας αρέσει! !!!

Μαμάδες να εμπιστεύεστε το ένστικτο σας και να μην υπερβάλλετε στις αγορές σας γιατί τα μωρά μας μεγαλώνουν τόσο γρήγορα! !!!!

Advertisements