Ετικέτες

, , , , , , ,

Ο τίτλος παραπέμπει σε άγρια ξενύχτια. Και πράγματι έως και κάποιους μήνες πριν, ορισμένες από εμάς μπορεί να βγαίναμε στην παραλιακή τα πρωινά της Κυριακής…γυρνώντας από κάποιο μαγαζί που διασκεδάζαμε μέχρι πρωίας. Οι καιροί όμως αλλάζουν. Αυτή τη φορά το ραντεβού στην παραλιακή το πρωί περιλάμβανε άλλο πρόγραμμα, διαφορετικό αλλά εξίσου γεμάτο. Είχε τριπλή στόχευση:

– Να ξαναβρεθούμε οι mamasousoudes όλες μαζί για να απολαύσουμε την ηλιόλουστη ημέρα, παίρνοντας το brunch μας με θέα (ναι, είχαμε και στα χωριά μας brunch)

– Να γνωρίσουμε τους κυρίους των κυρίων (τους λες και mpampasousoudous) μεταξύ τους.

– Να ανταποκριθούμε στο ευγενικό κάλεσμα μίας πρωτοποριακής και επιτυχημένης ελληνικής startup που ανοίγει τα φτερά της και στο εξωτερικό. Πρόκειται για την nannuka, την πρώτη online υπηρεσία που συνδέει γονείς με 5000+ επαγγελματίες και χώρους για παιδιά.

Ο τόπος συνάντησης ήταν στο ξενοδοχείο Coral στην παραλιακή και συγκεκριμένα στον 7ο όροφο. Η μέρα ήταν φανταστική, η θέα στη θάλασσα, την παραλιακή και τα νησιά του Σαρωνικού απίστευτη και η παρέα, φυσικά, απερίγραπτη! Η περιέργεια των συζύγων ήταν εμφανής, όλοι είχαν απορία να γνωρίσουν τα υπόλοιπα μέλη από τις mamasousoudes. Στο χώρο που είχε στηθεί το brunch καταρτισμένα άτομα από την nannuka απασχολούσαν δημιουργικά τα μεγαλύτερα παιδιά, ενώ τα μικρότερα περιφέρονταν από μάρσιπο σε αγκαλιά, με τις απαραίτητες στάσεις για θηλασμό.

unnamed-2.jpg

Kid’s corner

unnamed-3.jpg

Θέα!

unnamed-4.jpg

Τα παιδία παίζει

Μετά το φαγητό, η συνέχεια δόθηκε με βόλτα ακριβώς απέναντι, στο πάρκο του Φλοίσβου. Ένας χώρος ιδανικός για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, ακόμη και σκυλιά. Περισσότερες πληροφορίες σε επόμενη ανάρτηση, stay tuned!

IMG-20160228-WA0046

Μπαμπάδες εν δράσει

Ο σχεδόν καλοκαιρινός καιρός μας έπιασε ολίγον τι απροετοίμαστες, καθώς η γκαρνταρόμπα ήταν περισσότερο ενισχυμένη, αλλά δεν μας πτόησε. Συνηθισμένες οι mamasousoudes στις βόλτες, είχαμε τα απαραίτητα σύνεργα για ό,τι ήθελαν τα μικρά μας: φαγητό, αλλαξιές και φυσικά πολλή αγάπη και καλή παρέα. Κάπως έτσι κύλησε η Κυριακή – γιατί όπως θα μαντέψατε ξεκινήσαμε πρωί και μας πήρε απόγευμα, καταστρώνοντας τα μελλοντικά μας σχέδια και όχι μόνο.

12769595_10207115702225515_1987710227_n

#mamasousoudes

Ένα είναι σίγουρο πάντως, η εξόρμηση θα επαναληφθεί ακόμη πιο ενισχυμένη!

*Το brunch ήταν μία προσφορά – κάλεσμα της nannuka που σε συνεργασία με το Coral hotel καθιερώνουν το Family brunch. Kάθε Κυριακή, ενώ οι γονείς θα απολαμβάνουν ένα υπέροχο brunch με πανοραμική θέα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο ειδικά διαμορφωμένο Kids Corner του CoralHotel, τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά. 

unnamed.jpg

Thank you Nannuka!

Advertisements