Ετικέτες

,

2N0A5936 2 αντίγραφο-Γιωργάκη καλημέρα!

-Επ Νικόλ τι έγινε;

-Γιωργάκη γεννήθηκε η ιδέα, μαζί με μερικές σουρτούκες ακόμα, ενός μαμαδομπλογκ και χρειάζομαι μερικές φωτογραφίες.

-Καλά το συζητάς, πες μου πότε μπορείτε με τα μωρά σας και θα είμαι εκεί!

-Παρασκευή πως σου φαίνεται στο Πάρκο Τρίτση;

-It sounds perfect!

-Οκ τα λέμε εκεί!

Αυτός ειναι ο Γιωργάκης, χαμογελάστος, καλοσυνάτος, ορεξάτος και σούπερ ταλαντούχος! Ήμασταν όλες οι mamasousoudes εκεί στην ώρα μας, γύρω στη 13:00, και πάντα σε δυάδες, σαν τους Χιώτες, Νικόλ-Εύα, Αγγελική-Ελένη, Πώλα-Ελευθερία, Χριστίνα-Μυρτώ και οι δυο Στελλίτσες μαζί! Ο Γιωργάκης έφτασε στην ώρα του και καθώς μας πλησίαζε είχε «οπλίσει» την μηχανή του και έβγαζε τις πρώτες αυθόρμητες λήψεις!

2N0A5925 2 αντίγραφο

2N0A5937 2 αντίγραφο

Εμείς στην αρχή αδιάφορες στη συνέχεια επιμελώς αδιάφορες τον καθοδηγήσαμε στο σημείο με ήλιο, πράσινο, σκιά και παγκάκια! Και το photo shoot ξεκίνησε με λίγο άγχος στην αρχή, αλλά πολυ σύντομα εξοικειώθηκαμε όλες στον φακό εκτός της Angel sousou που το έχει αφενός και θα μπορούσε μέχρι σήμερα (10 ημερες μετά) να επινοεί πόζες με τη γλυκιά της φράουλα ( τσαχπίνες γαρ). Οι αγoρομάνες ήταν αποφασισμένες (μάλλον ξέρουν πως τα αγόρια δεν έχουν υπομονή στις φωτογραφίες) οι κοριτσομάνες δεν σας λέω μόνο νάζι κι σκέρτσο!

Καβαλήσαμε παγκάκια, κυληστήκαμε στο γκαζόν, ανεβήκαμε γεφυρούλες, αγκαλιάσαμε δεντράκια, φορέσαμε μπαντάνες, μαντήλια, κορώνες και κραγιόν για μία mamasousou φωτογράφηση λίγο αλλιωτική !

Ο Γιωργάκης μας οργάνωσε, μας πόζαρε, μας ομόρφυνε και μας άντεξε! Φωτογράφησε με μαεστρία όλες μας και εμείς τον χρήσαμε τον απόλυτο mamasousou_φωτογράφο.

Special Thanks G.Papadopoulos Photography

Με αγάπη

Advertisements