Ετικέτες

,

Ποιος να μας το’ λεγε ότι μια τυχαία ανάρτηση σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα ήταν η αφορμή για να ενωθούν οι δρόμοι μιας Σερραίας, μιας Τρικαλινής, μιας Πελοπονήσσιας και μιας Καστοριανής με τις υπόλοιπες σουσούδες εξ Αθηνών ορμώμενες!

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που νομίζω ξεχάσαμε ότι μέχρι χθες αγνοούσε η μία την ύπαρξη της άλλης, κι έτσι ξεκίνησαμε μια κοινή πορεία, η οποία μοιάζει σα να προϋπήρχε σιωπηλά τελικά.

Στην αρχή ήταν ένας καφές ή μια καροτσάδα στο πάρκο αραιά και που. Αμέσως όμως έγινε καθημερινή συνήθεια η βόλτα μας, ο καφές, οι συγκεντρώσεις στα σπίτια! Τα γέλια μας και οι ιστορίες δεν στέρευαν ποτέ. Και δεν στερεύουν δηλαδή ακόμα!

Αλλά το πιο ωραίο απ’ όλα ήταν τα βλέμματα των περαστικών ενώ βολτάραμε! Γιατί ποιος είναι εξοικοιωμένος στη θέα 10 ή 15 καροτσιών που οργώνουν πάρκα, στενά και πεζοδρόμια με το χαμόγελο στα χείλη;

Αποτέλεσμα λοιπόν αυτού ήταν πολύ γρήγορα αυτό το παρεάκι να δεθεί, λες και οι πρωταγωνιστές του ήταν παλιοί γνώριμοι.

Αφορμή μπορεί να υπήρξε ο κοινός μας ρόλος σαν μαμάδες, αλλά αυτό που το απογείωσε… μάλλον ήταν η τρέλα μας, η οποία ελπίζω κι εύχομαι να μην μας εγκαταλείψει ποτέ! Ένας από τους καρπούς αυτής της τρέλας, το ιστολόγιό μας, οι Mamasousoudes!

Ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι κι ένα είναι το μόνο σίγουρο: δεν θα μπορείτε να απεξαρτηθείτε! Γιατί, ποιος δεν θέλει και λίγη τρέλα σ’ αυτή τη ζωή;

Εντέλει, αυτή η συνάντηση αποδεικνύει ότι πριν ξεκινήσει κάτι κανείς, ποτέ δεν ξέρει που θα τον οδηγήσει. Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι ο σοφός λαός λέει ότι τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις..

Καλώς σας βρήκαμε!

Advertisements